Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit lees je in ons magazine

Ledennieuws
  Steven Imschoot
  23 September 2021
De Mobble van inhout - het inschuifhuis in Gent

Vorige week viel ons magazine bij de leden in de bus. Hieronder vind je terug wat je daarin kan lezen.

Septembereditie van ons ledenmagazine De Oost-Vlaamse Aannemer

DS-V Aannemingen gaf 2 Gentse koetshuizen een nieuwe bestemming en inhout plaatste onder ruime persbelangstelling een "inschuifhuis" in de Arteveldestad.

Danilith vierde het honderdjarig bestaan van de firma, Bouwwerken Tijtgat kondigde de verhuis aan naar bedrijvenzone De Prijkels en Seghers Setisol startte na het bouwverlof weer op onder een nieuwe naam - Setisol - en met een volledige rebranding.

Daarnaast hadden we een goed gesprek met Wouter Vermeulen (Vermeulen), Korneel Germonpré en Jef Meerschman (Mevaco), Chris Tack (Sytack), Gilles Adams (Mutec) en Chris Pieters (ClimaSan).

 

(+) Blader door ons ledenmagazine

(1) Mutec sponsort Tandemteam Doublepower; een fietsersduo waarbij een persoon slechtziend is en niet meer alleen kan fietsen (2) Wouter Vermeulen (Vermeulen) ruilde na 13 jaar het zonnige San Francisco in voor het familiebedrijf in Wetteren (3) De Mobble, het modulaire systeem van inhout, werd tussen twee bestaande rijtjeshuizen geschoven (4) DS-V Aannemingen gaf twee Gentse koetshuizen een herbestemming (5) Het klasse 7-bouwbedrijf Mevaco heeft een nieuw kantoorgebouw en nieuwe algemeen directeur (6) Chris Tack (Sytack) laat je door de grond kijken zonder te graven of boren

Verder in het magazine

  • Onze juriste Ilse Van Calster heeft het over de verstoringen van de bouwmaterialenmarkt en hoe om te gaan met toeleveringsproblemen en prijsstijgingen
  • Onze opleidingsdienst stelt hun gloednieuwe opleidingsmagazine Learn2Build voor
  • We nodigen u uit om het gratis traject rond werkbare digitale transformatietrajecten te volgen

 

Wil je ook graag gratis in De Oost-Vlaamse Aannemer verschijnen?

  • Pak uit met een recent afgewerkt project.
  • Stel je bouwbedrijf voor.
  • Deel je ondernemersverhaal voor onze rubriek Het Portret.
  • Ben je genomineerd voor een award of heb je er een gewonnen? Heb je een overname gedaan, een grote investering of ga je uitbreiden? Deel je nieuws via onze kanalen!