Overslaan en naar de inhoud gaan
Adverteren

Adverteren

Breng jouw bedrijf, product of dienst rechtstreeks onder de aandacht van zo'n 3.300 Oost-Vlaamse bouwbedrijven.

De Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen communiceert rechtstreeks met haar leden-aannemers via diverse online en offline kanalen. Met een netwerk van ruim 3.300 Oost-Vlaamse bedrijven, allen actief in de bouwsector, zijn wij een ideale partner om jouw boodschap over te brengen.

 

 1. Bereik de Oost-Vlaamse bouwsector
  Via ons netwerk van 3.300 Oost-Vlaamse kleine, middelgrote en grote bouwbedrijven bereik je een belangrijk deel van de bouwsector.

 2. Krijg kwaliteitsvollere leads
  Doelgericht adverteren naar de Oost-Vlaamse bouwsector betekent dat je kwaliteitsvolle leads krijgt wat een positief gevolg heeft voor jouw sales.

 3. Ontmoet jouw prospecten en klanten
  Geen fijnere en duurzamere manier dan op een informele manier contact te leggen met prospecten en klanten tijdens onze business evenementen. We nodigen jou en je partner van harte uit op verschillende evenementen.

 • Adverteren - magazine

  Magazine

  Plaats een advertentie of publireportage in ons driemaandelijks ledenmagazine dat gratis wordt bedeeld onder onze leden, partnerorganisaties, en Oost-Vlaamse openbare besturen en onderwijsinstellingen.

 • Adverteren - website

  Website en newsletter

  Jouw bedrijfsgegevens, logo en website komt op de partnerpagina van onze website. Daarnaast krijg je ook de kans om 2 tot 4 keer per jaar een gesponsord bericht in onze nieuwsbrief te plaatsen.

 • Adverteren - netwerkevent

  Netwerkevents

  We projecteren jouw bedrijfslogo in een lus tijdens een aantal netwerkevents en op druk bijgewoonde infosessies. Voor een selectie van die netwerkevents ontvang je bovendien een uitnodiging om aanwezig te zijn.

DOVA 017 - cover

Versterk jouw merk

Vergroot je naamsbekendheid, promoot je dienst of zet een nieuw product in de markt door gericht te adverteren in ons ledenmagazine De Oost-Vlaamse Aannemer.

 • Ons magazine verschijnt vier keer per jaar en heeft een oplage van 4.000 exemplaren.
 • Het ledenmagazine wordt gratis bedeeld onder de leden-aannemers, enkele partnerorganisaties en Oost-Vlaamse openbare besturen en opleidingsverstrekkers. Het wordt ook gebruikt bij prospectieacties.
 • De Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen neemt de volledige coördinatie van De Oost-Vlaamse Aannemer voor haar rekening.
 • Zijn aannemers in de bouwsector jouw doelgroep?

  Neem vrijblijvend contact op met ons voor de voorwaarden van een partnership.

  • Bereik een groot en belangrijk deel van de Oost-Vlaamse bouwsector
  • Genereer kwaliteitsvolle leads
  • Leg contacten tijdens een selectie van onze netwerkevents