Word lid van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen

Maak optimaal gebruik van onze dienstverlening, zodat jij je kan concentreren op je bouwbedrijf

1. Onbeperkt advies en ondersteuning

Vertrouw elke dag en onbeperkt op de expertise en kennis van de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen. Je kan op ons rekenen voor advies op maat, volledig inbegrepen in je lidgeld:

2. Bouwdatabank

Je hoeft niet zelf contracten of personeelsdocumenten op te maken of achter belangrijke informatie te zoeken. Als Confederatie Bouw-lid pluk je dat doodeenvoudig van onze databank.

• Tientallen juridische modelcontracten en -documenten
  • Tientallen documenten en contracten rond personeelsbeleid
  • De weerverletkalender en vakantiekalender bouw
  • Fiscale documenten
  • Indexen, prijzen en tarieven voor de bouwsector
  • Online tools
  • Elektronische toepassingen
  • ...

3. Dé opleidingsverstrekker voor de bouwsector

De Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen heeft een sterk uitgebouwd opleidingsteam. Zij zorgen elk jaar voor een perfect uitgebalanceerd opleidingsprogramma, specifiek afgestemd op de bouwsector.

Kies het hele jaar door uit meer dan 300 prakijkgerichte veiligheid-, management-, IT- en bouwtechnische opleidingen.

Eerder nood aan een maatopleiding? Geen probleem, samen met jou stellen we een opleiding samen, helemaal op maat van jouw specifieke opleidingsbehoefte. Je kiest bovendien waar en wanneer de opleiding plaatsvindt.

4. Een plaats voor alle sectorinformatie

De bouwsector evolueert aan een razendsnel tempo en ook de wetgeving verandert heel erg vaak. Je hoeft die stroom aan informatie niet zelf bij te houden. Als lid van de Confederatie Bouw krijg je al het belangrijke sectornieuws panklaar in jouw mailbox of in jouw brievenbus.

Tijdens info-events of webinars leggen we bovendien alles haarfijn uit. Uiteraard kan je vooraf of nadien altijd bij onze medewerkers terecht voor bijkomende informatie.

5. Verruim je netwerk binnen de Oost-Vlaamse bouwsector

Een uitgebreid netwerk in de (Oost-Vlaamse) bouwsector is goud waard. Ontmoet collega-aannemers op een informele manier tijdens onze infomomenten en netwerkevents.

Als lid van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen kunnen jij en al jouw personeelsleden het jaar rond gratis aan alle info-events of webinars deelnemen. Voor onze netwerkevenementen krijg je steeds een uitnodiging om aanwezig te zijn.

6. Woordvoerder van de Belgische bouwsector

De Confederatie Bouw knokt voor de belangen van alle Belgische bouwbedrijven in diverse adviesraden en op alle mogelijke politieke niveaus.

Hoe meer bouwbedrijven we vertegenwoordigen, hoe luider onze stem klinkt aan de onderhandelingstafels en hoe beter we de rechten en belangen van de bouwsector kunnen verdedigen.

7. Ambassadeur van de bouw

De Confederatie Bouw neemt tal van initiatieven om het imago van de bouwsector te verbeteren zoals de organisatie van Open Wervendag en de lancering van het veiligheidscharter Safety My Priority.

Als Confederatie Bouw-lid sta je bovendien automatisch op de website van Build Your Home; dé website waar particuliere klanten in contact kunnen komen met professionele vakmannen en bouwbedrijven.

Vraag jouw gratis infopakket aan om ons beter te leren kennen!

Een echte eyeopener voor de ondernemer die antwoorden wil op de actuele uitdagingen binnen zijn bouwbedrijf

Gert Cooman, Cooman Construct