Vertel over je bedrijf, projecten of jezelf

Ledennieuws
  12 January 2021
Microfoon - Zet je bedrijf in de spotlights - DOVA (original)

Pak uit met een van je recente projecten of een leuk nieuwtje, toon je bedrijf of doe jouw ondernemersverhaal uit de doeken in ons ledenmagazine De Oost-Vlaamse Aannemer.

DOVA 017 - cover
Bedrijf in de kijker

Stel jouw bouwbedrijf voor aan alle leden van de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen - toch zo'n 3.400 Oost-Vlaamse bouwbedrijven -, Oost-Vlaamse openbare besturen en heel wat partnerorganisaties.

Het Portret

Leid je een boeiend leven, heb je een uitgesproken mening of een aparte hobby waar je graag eens over vertelt?
Of wil je jouw ondernemersverhaal kwijt? Dat kan in deze rubriek, waarin we ook de man of vrouw achter de aannemer belichten.

Nieuwtje

Heb je een leuk nieuwtje? Heb je een investering of overname gedaan? Ben je genomineerd voor een award of was je betrokken bij een project dat een award kan winnen? Of nog iets anders? Wij delen graag jouw leuk nieuws via ons ledenmagazine.

Project

In een vaktijdschrift voor de bouwsector horen uiteraard ook bouwprojecten. Heb je recent een bouwproject afgerond en heb je daar mooie foto's van? Dat publiceren wij zeer graag in De Oost-Vlaamse Aannemer.

De Oost-Vlaamse Aannemer

• De Oost-Vlaamse Aannemer is het gratis ledenmagazine voor de leden van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen
  • Het verschijnt vier keer per jaar (maart, juni, september en december) op een oplage van 4.000 exemplaren
  • Als lid van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen kan je hierin gratis verschijnen in een van onze vier ledenrubrieken
Lid van de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen en wil je in het magazine verschijnen?
Neem dan contact met ons op via het webformulier.