Vertel over je bedrijf, projecten of jezelf

Ledennieuws
  12 January 2021
Microfoon - Zet je bedrijf in de spotlights - DOVA (original)

Pak uit met een van je recente projecten of een leuk nieuwtje, toon je bedrijf of doe jouw ondernemersverhaal uit de doeken in ons ledenmagazine De Oost-Vlaamse Aannemer.

De Oost-Vlaamse Aannemer - maart 2022
Bedrijf in de kijker

Stel jouw bouwbedrijf voor aan alle leden van de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen, Oost-Vlaamse openbare besturen en heel wat partnerorganisaties.

Het Portret

Wil je jouw ondernemersverhaal kwijt? Dat kan in deze rubriek, waarin we de man of vrouw achter de aannemer belichten.

Nieuwtje

Heb je een leuk nieuwtje? Heb je een investering of overname gedaan? Heb je een award gewonnen of was je ervoor genomineerd? Of nog iets anders? Wij delen graag jouw leuk nieuws via ons ledenmagazine.

Project

In een vaktijdschrift voor de bouwsector horen uiteraard ook bouwprojecten. Heb je recent een bouwproject afgerond en heb je daar mooie foto's van? Dat publiceren wij zeer graag in De Oost-Vlaamse Aannemer.

De Oost-Vlaamse Aannemer

• De Oost-Vlaamse Aannemer is het gratis ledenmagazine voor de leden van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen
  • Het verschijnt vier keer per jaar (maart, juni, september en december) op een oplage van 4.000 exemplaren
  • Als lid van Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen kan je hierin gratis in verschijnen

Lid van de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen en wil je in het magazine verschijnen?