Vakantiekalender bouw 2023 voor Oost-Vlaanderen

17 June 2022
Vakantiekalender bouw 2023 voor Oost-Vlaanderen

De vakantiekalender bouw 2023 voor Oost-Vlaanderen is definitief goedgekeurd door de sociale partners. Voor onze provincie is er een vakantiekalender voor de kantons Lokeren en Hamme, en een vakantiekalender voor de rest van Oost-Vlaanderen.

Toegang tot de bouwdatabank is exclusief voor Confederatie Bouw-leden.
Ben je lid, maar vind je jouw inloggegevens niet meteen terug? Neem dan contact met ons op.

(+) Download de vakantiekalender bouw voor 2023 in Oost-Vlaanderen
Je volgt deze regionale vakantiekalender?

De Confederatie Bouw licht de verschillende regionale directies in over het regionale collectieve verlofakkoord. Als lid van de Confederatie Bouw moet u zelf niets meer ondernemen. In het arbeidsreglement moet wel vermeld staan dat de onderneming de regionale vakantieregeling volgt.

Je wil afwijken van de vakantiekalender?

Indien je een bedrijfseigen verlofakkoord afsluit in de onderneming met de syndicale delegatie, of anders met alle werknemers, dan neem je de data van collectieve sluiting op in het arbeidsreglement.

Manager dienstverlening en personeelsbeleid

09 244 45 03 • 0474 98 92 23