Detail en berekeningstool mobiliteitsvergoeding 2022 voor PC 124

18 January 2022
Detail en berekeningstool mobiliteitsvergoeding 2022 voor PC 124

De berekeningstool voor de mobiliteitsvergoeding is aangepast aan 2022 en beschikbaar voor Confederatie Bouw-leden.

Toegang tot de bouwdatabank is exclusief voor Confederatie Bouw-leden.
Ben je lid, maar vind je jouw inloggegevens niet meteen terug? Neem dan contact met ons op.

(+) Download de berekeningstool voor de mobiliteit

In de bouwsector (PC 124) moet de werkgever elke maand aan zijn arbeiders een detail afleveren van de toegekende mobiliteitsvergoeding. Op onze website vind je een Excel-bestand met aangepaste kalender voor 2022 dat je als model kan gebruiken.

Het is ook een berekeningstool voor de mobiliteitsvergoeding. Het volstaat per dag het aantal afgelegde kilometers in te vullen. De berekening van de vergoeding gebeurt automatisch.

Vrijstelling

Je kan je als werkgever laten vrijstellen om het detail af te leveren. Modellen van overeenkomst - met de vakbondsafvaardiging of individueel met de arbeiders - zijn eveneens beschikbaar op de website.

Manager dienstverlening en personeelsbeleid

09 244 45 03 · 0474 98 92 23