Overslaan en naar de inhoud gaan

Champagnetrip in november

Varia
  Steven Imschoot
  08 July 2021
Champagnestreek

Het was stilaan een traditie om rond Allerheiligen een korte trip te organiseren naar de Champagnestreek. Na het moeilijke coronajaar wil het Reiscomité van de Confederatie Bouw Oost-Vlaanderen die traditie opnieuw starten.

De nadruk ligt deze maal vooral op het degusteren, het culinaire aspect en de bezienswaardigheden. Het Reiscomité zoekt daarvoor ook een toplocatie voor het logement.

De trip zal doorgaan van donderdag 11 tot zondag 14 november 2021, met een luxeautocar vertrekkend van de Confederatie in Zwijnaarde.

Het Reiscomité kan terug een beroep doen op de deskundige begeleiding van Gerard Van den Abbeele, notoir wijnkenner en secretaris van het nationaal comité van de Vlaamse Wijngilde, en de medewerking van de Confederatie.

Meer precieze gegevens over prijs, hotel en programma kunnen we nu nog niet meedelen, deze komen in de eerste weken na het verlof.

Indien interesse, deze graag ten spoedigste via e-mail laten kennen aan onze medewerkster Katrien Coorevits via katrien.coorevits@confederatiebouw.be.

Gerelateerde artikels